/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Turcia: Un câine meloman face senzație pe rețelele de socializare

missing
03 iulie 2017, ora 09:27

Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută în apropiere de Izmir, în vestul Turciei: în timp ce Orchestra de Cameră din Viena, condusă de către suedezul Ola Rudner, interpreta Simfonia a IV-a de Felix Mendelssohn, câinele a pătruns pe scenă, părând absorbit de muzică.

Animalul înaintează câteva momente înainte de a se așeza la picioarele unui violonist — care nu își poate reprima un zâmbet — și apoi cască, în timp ce o parte dintre spectatori izbucnesc în râs și aplaudă.

Filmulețul cu întâmplarea petrecută la Festivalul Internațional de la Izmir s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare din Turcia, țară unde animalele fără stăpân sunt în general tratate cu respect.

“Cel mai drăguț moment din muzica clasică”, a comentat pe Twitter Fazil Say, pianistul turc de renume mondial, prezent la festival.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram