/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un agent economic prepara și conserva legume alterate în condiții anti-sanitare

03 iulie 2017, ora 10:36

La fel, poliţiştii au stabilit că, angajaţii aplicau pe produsele ambalate data producerii falsificată, precum şi nereguli în activitatea contabilităţii. Produsele urmau să fie distribuite unor reţele de magazine, pentru ulterioara comercializare.

Fiind desfăşurate percheziţii autorizate, forţele de ordine au depistat:

– 2 tone de legume destinate pentru conserve;
– 295 caserole cu produse conservate pe care erau aplicate etichete cu data producerii din viitor;
– registre şi carnete cu înscrisuri de ciornă, privind schema ilicită de realizare a produselor;
– documente contabile dubioase şi alte probe ce pezintă interesc organului de urmărire penală.

În acest context, urmează a fi informat Centrul de Sănătate Publică şi Agentia Nationala pentru Siguranţa Alimentelor de a suspenda activitatea întreprinderii.

Totodată a fost iniţiată o cauză penală pentru evaziunea fiscală a întreprinderilor, care prevede amendă în mărime de la 67 000 lei la 107 000 lei sau închisoare de pînă la 6 ani, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram