/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dan Bălan se lansează în afaceri! Și-a deschis un restaurant online în Republica Moldova

missing
04 iulie 2017, ora 13:39

Pe 13 mai, Dan Bălan ar fi depus o cerere pentru înregistrare mărcii Bunica’s, care a fost examinată preliminar pe 11 mai, iar la sfârșitul lunii iunie AGEPI a publicat cererea. Potrivit AGEPI, până la sfârșitul lunii septembrie va fi finalizată perioada de depunere a opozițiilor și observațiilor.

Bunicas.md este un restaurant de tip fast-food, cu livrare. Sunt alese doar zece feluri de mâncare, dar care își propun a fi stelele bucătăriei Moldoveneşti.

Dan Bălan nu a comentat această informație și nu a recunoscut că afacerea îi aparține.

Mama sa însă, Ludmila Bălan, prezintă interes pentru noul brand. Aceasta a distribuit de câteva ori postări publicitare despre activitatea restaurantului.

Foto: captură AGEPI

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram