/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Doi minori din Chișinău au fost condamnaţi pentru omor şi furt. Au jefuit și provocat moartea unei femei

04 iulie 2017, ora 11:11

Potrivit actului de învinuire, în august 2016, inculpaţii, ambii în vârstă de 17 ani, au pătruns într-un apartament din sectorul centru al capitalei, cu scopul de a sustrage bani şi bunuri. Agresorii, au lovit femeia care locuia în apartament cu o piatră, în urma leziunilor cauzate victima a decedat pe loc, iar inculpaţii au sustras bani şi bunuri estimate la peste 16 mii de lei.

Indivizii au fost reţinuţi a doua zi după săvârşirea crimei, iar fiind audiaţi de procurori, tinerii au recunoscut vina integral.

Recent, pentru cele incriminate, inculpaţii au fost condamnaţi la 8 şi, respectiv, 9 ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram