Disperare într-o familie din localitatea Bădiceni, Soroca. O mamă a doi copii face apel la comunitate pentru a o ajuta să adune 20.000 de lei pentru înmormântarea fiicei sale, de 14 ani, Marina Garbuz.

Tragicul incident a avut loc duminică, 2 iulie. Adolescenta era cu prietenii la un iaz din localitatea Zgurița, la ziua de naștere a vărului său. Stând pe apa iazului pe o saltea gonflabila, Marina a căzut în apă și s-a înecat. Din păcate, nu a mai reușit să o salveze nimeni, iar salvatorii au cautat-o timp de 2 zile, când corpul fetei s-a ridicat singur la suprafață.

Actualmente, părinții au nevoie de ajutorul oamenilor cu sufletul mare pentru a rambursa datoriile pentru înmormântarea. „
A fost o fată foarte bravo! Mereu sărea în ajutor și învață foarte bine”, se menționează pe pagina campanie de strângere de fonduri.

Adolescenta urmează să fie înmormântată joi, 6 iulie, în localitatea natală Bădiceni.

Toți doritorii de ajuta familia o pot face prin următoarele metode:

Online pe Caritate.md.

BPay Terminal: Platește rapid și ușor prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul ‘17002214’.

SMS: Expediază un SMS cu conținutul „Marina Garbuz” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Phone: Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.