/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tânăr din Strășeni, cercetat pentru deținerea actelor falsificate. Intenționa să le folosească în Franța

04 iulie 2017, ora 12:19

Tânărul are 26 de ani și este din satul Scoreni, raionul Strășeni. În timpul controlului, inspectorului de frontieră i-a părut suspect comportamentul tânărului care nu și-a putut justifica scopul plecării. În aceste condiții, polițiștii de frontieră au supus persoana, dar și bagajul acestuia, unei verificări suplimentare.

În timpul controlului, camuflate în haina sa, aranjată în bagajul de mână, s-au depistat o carte de identitate românească și un permis de conducere moldovenesc, ambele eliberate pe numele persoanei aflate în punctul de trecere și cu semne vădite de falsificare. La audierea acestuia, tânărul a recunoscut că documentele falsificate urma să le folosească în țara de destinație, Franța, la locul de muncă.

Documentele au fost ridicate și transmise spre expertiză. Persoanei în cauză i-a fost permisă trecerea, iar cercetările sunt continuate de ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram