/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un bărbat fura instrumente electrice de pe șantiere. Ar fi săvârșit cel puțin cinci furturi

04 iulie 2017, ora 10:19

În urma percheziţiilor autorizate la domiciliul temporar din Chişinău, poliţiştii au depistat o parte din instrumentele sustrase. De obicei, acesta pătrundea pe teritoriul şantierului de construcţii pe timp de noapte. Bunurile depistate au fost ridicate de către forţele de ordine şi urmează să identifice eventualii proprietari.

Totodată a fost iniţată o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală, menite să identifice eventualii complici ai bănuitului.

Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram