/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/video/ Doi moldoveni beți, o soră și un frate, s-au dat în spectacol în timpul îmbarcării la cursa „Chișinău-Istanbul”

04 iulie 2017, ora 16:16

Incidentul a avut loc în seara zilei de 3 iulie. În timpul îmbarcării la cursa „Chișinău-Istanbul”s-a iscat un conflict între echipajul aeronavei și doi pasageri, cetățeni ai R.Moldova. Ultimii, fiind în stare de ebrietate avansată, și-au permis să înjure însoțitorii de bord și să refuze îndeplinirea acțiunilor ce se impun pasagerilor în timpul zborului.

În acest sens, a fost solicitată intervenția angajaților Poliției de Frontieră pentru a scoate de la rută pasagerii buclucași. La fața locului, persoanele nu s-au conformat nici la solicitările polițiștilor de frontieră și în continuare se manifestau obraznic, violent și refuzau cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei. Urmare, inspectorii de frontieră au fost nevoiți să intervină în forță întru evacuarea pasagerilor agresivi.

Din verificările adiționale s-a stabilit că buclucașii sunt rude – soră și frate, ambii domiciliați în regiunea transnistreană.

Persoanele au fost reținut pentru 72 de ore. Acestea sunt cercetate penal pentru huliganism, și riscă amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de până la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram