/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO EXCLUSIV/ Imaginile în care Platon propune bani și Bentley mascaților de la Pantera

missing
04 iulie 2017, ora 13:33

Platon: Va fi o listă de prețuri, toate probleme și cât costă fiecare. Sunați, scrieți.
Mascat: Trebuie să ne lași lista.
Platon: Păi despre ce și vorbesc. Și nu este nicio problemă.

Platon: Conform planului meu, ați putea face câte cinci mii.
Mascat: Doar atât?
Platon: Asta doar în prima săptămână.

Potrivit materialelor din dosar, aceste imagini au fost realizate pe 22 decembrie 2016, când, aflându-se în biroul de aşteptare din incinta Judecătoriei Buiucani, Platon a avut discuţii cu doi gardieni din cadrul Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera” care asigurau paza şi escortarea acestuia în instanţele de judecată.

În cadrul discuţiilor, inculpatul le-a promis gardienilor apartamente în capitală, automobile sau câte 5.000 euro pentru a-i permite acţiuni interzise în cadrul întâlnirilor cu avocaţii, inclusiv prin facilitarea accesului la un telefon mobil.

Pentru corupere activă în proporţii mari norma penală prevede închisoare de la 6 la 12 ani cu amendă în mărime de la 6.000 la 8.000 unităţi convenţionale.

Veceaslav Platon a calificat aceste acuzații drept o făcătură.

Amintim că, acum două luni, omul de afaceri a fost condamnat pentru escrocherie şi spălare de bani la 18 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram