/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A văzut polițiștii de patrulare și a început să fugă. Un tânăr a fost reținut pentru trafic de droguri

missing
05 iulie 2017, ora 09:50

Conform procedurii legale, pacheţelele au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. În dependenţă de rezultatele expertizei suspectul riscă să fie cercetat penal şi sancţionat cu amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Poliţia Capitalei a reorganizat planul de acţiuni privind patrularea străzilor şi curţile blocurilor de locuit, în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale. Pe parcursul săptămânii trecute, echipajele mobile 902 au reţinut 20 persoane bănuite de comiterea diferitor infracţiuni (huliganism, droguri, furturi), au reţinut 6 indivizi anunţaţi în căutare şi au escortat la sectoarele de poliţie 64 de contravenienţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram