/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ O femeie a fost atacată de câinii vagabonzi în plină stradă în centrul capitalei

missing
05 iulie 2017, ora 09:27

Foto: facebook.com[/caption

Potrivit unui nou regulament elaborat de municipalitate și supus dezbaterilor publice, câinii fără stăpân vor fi capturați și transportați într-un adăpost special amenajat. Fotografia animalelor capturate va fi postată pe pagina web a adăpostului în vederea identificării acestuia. În cazul în care câinii nu își vor găsi stăpânul, aceștia vor fi sterilizați după o perioadă de șapte zile.

Costurile deparazitării, tratării, vaccinării antirabice, sterilizării, identificării animalelor fără stăpâni din adăposturi vor fi suportate din bugetul municipiului Chișinău. Primăria municipiului Chișinău va aloca fonduri pentru achiziționarea și funcționarea unei clinici mobile pentru sterilizarea câinilor cu și fără stăpân.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram