/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Piața Centrală: Vindea produse cosmetice contrafăcute pe care a lipit etichetele brandurilor cu renume

missing
05 iulie 2017, ora 09:58

Femeia a fost depistată la o tarabă de pe teritoriul Pieţei Centrale. La solicitările poliţiştilor de a prezenta actele de provenienţă a produselor cosmetice, femeia se încurca în declaraţii. Astfel, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, ea a fost condusă la Inspectorat pentru documentare, iar produsele cosmetice, de parfumerie şi de igienă au fost ridicate conform procedurii, în valoare totală de 8.000 lei

Conform primelor inevstigaţii desfăşurate, produsele respective ar fi fost contrafăcute, pe care au fost aplicate mărci renumite de talie internaţională, fiind depozitate până la decizia instanţei de judecată. În acest context, forţele de ordine urmează să stabilească circumstanţele privind originea produselor, precum şi persoanele implicate în acest caz. Deocamdată femeia riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 3.000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram