Un accident grav a avut loc astăzi în satul Gornoe, unde un autocamion plin cu pietriș s-a tamponat violent cu o microbuz marfar. Două persoane, șoferul microbuzului și pasagera lui, au fost transportate la spitalul. Accidentul s-a produs din vina șoferului de camion care nu a cedat trecerea microbuzului.

Update: Doi oameni au ajuns la spital în stare grava după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent într-un camion plin cu pietre. Potrivit poliției, de vină ar fi șoferul camionului care a ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate celuilalt vehicul. Martorii spun că în timp ce primul rănit a fost dus de urgență la spital, cel de-al doilea a fost nevoit să stea, plin de sânge, în mijlocul drumului mai bine de o jumătate de oră.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13, lângă satul Gornoe. Un camion, ce se întorcea de la carieră, încărcat cu pietre, a fost lovit în plin de un microbuz în care se aflau două persoane. Poliția spune că impactul ar fi fost provocat de șoferul camionului. De cealaltă parte, șoferul camionului spune că microbuzul se deplasa cu viteză excesivă.

Oamenii legii așteaptă acum concluziile medicilor în legătură cu starea victimelor. Dacă rănile acestora vor fi grave, atunci șoferul riscă o pedeapsă mult mai mare.