/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent în raionul Strășeni

05 iulie 2017, ora 14:45

Update: Doi oameni au ajuns la spital în stare grava după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent într-un camion plin cu pietre. Potrivit poliției, de vină ar fi șoferul camionului care a ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate celuilalt vehicul. Martorii spun că în timp ce primul rănit a fost dus de urgență la spital, cel de-al doilea a fost nevoit să stea, plin de sânge, în mijlocul drumului mai bine de o jumătate de oră.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13, lângă satul Gornoe. Un camion, ce se întorcea de la carieră, încărcat cu pietre, a fost lovit în plin de un microbuz în care se aflau două persoane. Poliția spune că impactul ar fi fost provocat de șoferul camionului. De cealaltă parte, șoferul camionului spune că microbuzul se deplasa cu viteză excesivă.

Oamenii legii așteaptă acum concluziile medicilor în legătură cu starea victimelor. Dacă rănile acestora vor fi grave, atunci șoferul riscă o pedeapsă mult mai mare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram