/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ În stare de ebrietate și plin de sânge. Comportamentul neadecvat al unui pasager rus a perturbat zborul cursei Moscova-Antalya

missing
05 iulie 2017, ora 07:35

Pasagerii aeronavei au fost nevoiți să îl calmeze pe bărbat, în timp ce acesta lovea scaunul din față, striga și sângera pe propriile haine.

Probabil din cauza consumului excesiv de alcool, turistul era dezorientat și se comporta neadecvat. Acesta a reușit să sperie chiar și un copil, care se afla alături de el. Potrivit presei ruse, echipa de bord a încercat să îl calmeze pe bărbatul în stare de ebrietate, însă fără succes. Când aeronava a aterizat, poliția era deja în așteptarea bărbatului care a creat probleme în timpul zborului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram