Fostul fundaș de la Real Madrid, Pepe, s-a transferat la campioana Turciei, Beshiktash Istanbul. Portughezul, în vârstă de 34 de ani, a suplinit componența turcilor, având mână liberă să semneze cu orice echipă își dorește. La aeroportul din Istanbul, fotbalistul a avut parte de o întâlnire ca la carte.

Fanii l-au așteptat cu nerăbdare pe internaționalul portughez și au început să-i scandeze numele când l-au văzut. Fotbalistul a reușit să-și facă loc prin mulțime, ajutat de bodyguarzi.

În presă se vehiculează că, în Turcia, fotbalistul va primi cinci milioane de euro per sezon, perioada contractului nefiind încă dezvăluită. Fostul jucător al Realului a trecut deja cu succes comisia medicală și așteaptă să evolueze pentru Beshiktash.

Pepe este cunoscut datorită caracterul său agresiv și tehnicilor de joc dure, în timpul meciurilor.
Internaționalul portughez a jucat la Real Madrid timp de 10 ani, perioadă în care a marcat 10 goluri în cadrul a 376 de partide, a câștigat trei Ligi ale Campionilor, trei titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, Supercupa Europei şi două Mondiale ale cluburilor.

La Beșiktaș mai joacă și alte vedete ale fotbalului european, precum elvețianul Inler, portughezul Quaresma, brazilianul Adriano sau olandezul Babel.