/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Portughezul Pepe va juca pentru Beshiktash. Turcii au făcut spectacol la aeroport

missing
05 iulie 2017, ora 19:30

Fanii l-au așteptat cu nerăbdare pe internaționalul portughez și au început să-i scandeze numele când l-au văzut. Fotbalistul a reușit să-și facă loc prin mulțime, ajutat de bodyguarzi.

În presă se vehiculează că, în Turcia, fotbalistul va primi cinci milioane de euro per sezon, perioada contractului nefiind încă dezvăluită. Fostul jucător al Realului a trecut deja cu succes comisia medicală și așteaptă să evolueze pentru Beshiktash.

Pepe este cunoscut datorită caracterul său agresiv și tehnicilor de joc dure, în timpul meciurilor.
Internaționalul portughez a jucat la Real Madrid timp de 10 ani, perioadă în care a marcat 10 goluri în cadrul a 376 de partide, a câștigat trei Ligi ale Campionilor, trei titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, Supercupa Europei şi două Mondiale ale cluburilor.

La Beșiktaș mai joacă și alte vedete ale fotbalului european, precum elvețianul Inler, portughezul Quaresma, brazilianul Adriano sau olandezul Babel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram