/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Bicicliștii moldoveni sunt în fruntea clasamentului unui maraton european din Polonia

missing
06 iulie 2017, ora 14:12

În acest an pentru a doua oară, echipa de mountain biking Lapmol MTB Team reprezentată de Victor Juncu și Valentin Chicu a participat la competiția sportivă „Beskidy MTB Trophy”. Anual, acest concurs adună la linia de start peste 600 de cicliști din toate colțurile lumii.

Competiția s-a desfășurat 4 zile, participanții au avut de parcurs 4 trasee, cu o distanță de peste 300 km, ajungând până la altitudinea de peste 10000 de metri. În acest an, condițiile meteo au fost dure. Ploaia, ceața, temperaturile scăzute au făcut traseele și mai dificile.

Echipa Lapmol MTB Team a înfruntat toate greutățile și a finalizat concursul cu timpul de 18 ore 25 minute 02 secunde, ocupând locul 83 în clasamentul general și locul 20 la categoria de vârsta 40 – 49 ani. Astfel, a fost obținut un rezultat mai bun comparativ cu anul 2015, atunci echipa a ocupat locul 137 în clasamentul general și 37 la categoria de vârstă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram