/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Moldova va fi reprezentată la Jocurile mondiale cu dansuri sportive și kickboxing

missing
06 iulie 2017, ora 11:44

Favoriți de a cuceri medalii sunt Gabriele Goffredo și Anna Matus, care au câștigat aurul la ediția precedentă, desfășurată în 2013 la Cali (Columbia). Ei vor evolua în proba latino. Un alt cuplu, Dumitru Cușnir – Victoria Colesnicenco va concura în proba standard.

La kickboxing pentru Moldova vor evolua Adrian Gologan (86 kg) și Pavel Voronin (91 kg). Șeful delegației va fi președintele Federației de Dansuri Sportive din Moldova, Petru Gozun.

Jocurile Mondiale reunesc circa 4.000 de sportivi care concurează în 37 de sporturi, între care sporturi olimpice și alte genuri de sport care nu figurează în programul Jocurilor Olimpice, precum bowling, wakeboard, escaladă, biliard, sumo, kickboxing sau dansuri sportive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram