/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Tupac s-ar fi despărțit de Madonna pentru că interpreta este albă

missing
06 iulie 2017, ora 16:30

Scrisoarea, redactată de Tupac din închisoare, va fi scoasă la licitație în Statele Unite la sfârșitul acestei luni.

“Pentru tine faptul că ești văzută cu un negru nu îți afectează cariera, eventual te face să pari mai deschisă și mai interesantă”, îi scrie rapperul.

“Pentru mine însă …simt că din cauza imaginii mele aș dezamăgi jumătate dintre oamenii care m-au ajutat să devin persoana care credeam că sunt”, îi scrie Tupac Madonnei, adăugând că nu a vrut să o rănească.

Scrisoarea, redactată la 15 ianuarie 1995 — anul premergător morții sale — va fi scoasă la vânzare în perioada 19-28 iulie la pe site-ul de licitații Gotta Have Rock and Roll, pornind de la un preț inițial de 100.000 de dolari. Suma pentru care se așteaptă ca aceasta să fie achiziționată este însă una cu mult mai mare, având în vedere că ultima scrisoare a lui Tupac a fost vândută pentru peste 170.000 de dolari (132.000 de lire).

În 2015, Madonna a dezvăluit că a avut o relație cu rapperul în 1993, cu trei ani înainte de moartea acestuia.

Tupac a fost ucis în 1996 la vârsta de 25 de ani, alimentând numeroase teorii ale conspirației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram