Jose Mourinho este gata să realizeze cel mai scump transfer din istorie la Manchester United. Antrenorul portughez îl vrea în echipa sa pe Romelu Lukaku pentru care este dispus să plătească peste 100 milioane de lire sterline.

Chiar dacă Mourinho și Manchester au o activitate modestă în această vară pe piața transferurilor, după ce Real i-a refuzat suma de 80 milioane de euro pentru Morata, portughezul nu lasă capul jos și luptă pentru a-și suplini clubul cu cei mai de top jucători. Așa că în vizor a intrat atacantul Romelu Lukaku cunoscut pentru setea sa de a marca.

Belgianul a mai fost antrenat anterior de Mourinho la Chelsea, unde nu a reușit să se remarce, deoarece a jucat puține minute în meciurile oficiale. Pentru actuala sa echipă, Everton, Lukaku a disputat 110 meciuri și a înscris 52 de goluri, dar a refuzat o eventuală prelungire de contract. Până acum achiziția cea mai scumpă realizată de Mourinho este considerată cea a mijlocașului Pogba – 104 milioane de euro.

În același timp, se pregătește un alt transfer de milioane. Presa din Spania scrie că jucătorul celor de la Real Madrid, James Rodriguez, este tot mai aproape de plecare la vicecampioana Franței, Paris Saint Germain. Columbianul va pleca pentru suma de 70 de milioane de euro și va încasa anual 10 milioane. Pentru Columbian au mai luptat Manchester United și AC Milan. În 110 meciuri jucate pentru Clubul Regal, James a marcat 36 de goluri.