/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Pompierii au intervenit la stingerea unui avion pe Aeroportul de la Chișinău. Detalii

missing
06 iulie 2017, ora 13:53

Conform scenariului un avion cu echipajul la bord a luat foc după ce a fost alimentat cu 10 tone de combustibil. Nava a înregistrat o defecțiune tehnică, în urma căreia combustibilul s-a scurs, inflamând o suprafață de peste 50 m 2.

La fața locului au intervenit echipajele de pompieri din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, iar ulterior au fost solicitate forțele de intervenție ale Serviciului Situații Excepționale. Conform scenariului pompierii au lichidat incendiul răspândit pe o suprafață de 300 m 2 prevenind extinderea pe o suprafață mult mai mare. În urma aplicație desfășurate forțele de intervenție au antrenat capacitățile comune de intervenție pentru prevenirea și lichidarea situaților excepționale cu caracter aviatic. În total la exercițiu au participat peste 50 de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram