/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Circa 75% din populația țării a achitat impozitul pe bunurile imobiliare

07 iulie 2017, ora 11:19

Proprietarii de imobile care au achitat integral impozitul menționat până la finele lunii iunie, au beneficiat de reducere de 15 la sută din suma impozitului calculat.

SFS anunță contribuabilii care nu au profitat de dreptul de 15% reducere că sunt obligați să achite impozitul pentru bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar în părți egale, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie, anul curent.

Persoanele care nu vor achita în termen impozitul pe bunurile imobiliare, vor achita penalitate pentru fiecare zi de întârziere (0,0384 % din suma impozitului pe imobil imobiliar neachitat).

Pentru informații suplimentare, urmează să Vă adresați Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor din componența primăriilor, în raza căreia este amplasat bunul imobil sau la numărul 080001525, apel gratuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram