/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Cel mai scump spinner din lume, pus în vânzare contra sumei de 13.000 de lire sterline

missing
07 iulie 2017, ora 14:48

Fidget spinner au devenit în 2017 un veritabil fenomen mondial în domeniul jucăriilor, însă copiii care sunt interesați de această versiune de lux vor trebui să facă economii serioase înainte de a putea să își permită să o cumpere, potrivit jurnaliștilor de la cotidianul britanic Daily Telegraph.

Caviar, o companie rusească specializată în bijuterii de lux, a creat patru versiuni speciale ale acestei jucării extrem de populare.

Cel mai scump tip de fidget spinner este acoperit cu un strat de 100 de grame din aur și poate fi achiziționată în regim de pre-comandă contra unei sume de aproape 1 milion de ruble (13.000 de lire sterline).

Versiuni mai puțin costisitoare sunt de asemenea disponibile, printre acestea aflându-se un spinner decorat în culorile drapelului Rusiei, comercializat cu prețul de 14.900 de ruble (190 de lire sterline).

Compania Caviar a lansat și un spinner negru, ce conține un craniu din fibră de carbon (vândut cu 190 de lire sterline), dar și un spinner acoperit cu cristale Swarovski.

Tipurile standard de spinnere pot fi cumpărate online cu prețuri mai mici de 5 lire sterline. Experții în domeniu au avertizat totuși că versiunile ieftine importate din China, care nu au legătură cu jucăriile create de brandul Caviar, pot să genereze riscuri de sănătate pentru copii.

La începutul acestui an, compania Caviar a lansat o versiune de telefon Nokia 3310, realizată pe comandă, ce conține un element decorativ din aur, considerat “un tribut” adus președintelui rus Vladimir Putin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram