/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Bătaie în troleibuz! Pasagerii s-au luat la pumni până la sânge

07 iulie 2017, ora 11:37

Este vorba despre doi tineri, care au urcat la staţia „Mihail Kogălniceanu” şi, după ce şi-au achitat călătoria, au început să facă glume deocheate pe seama taxatoarei, ajungând s-o jignească cu vorbe murdare. Mai mulţi pasageri au intervenit încercând să-i liniştească. Acest lucru a stârnit o reacție agresivă tinerilor, unul dintre ei lovind violent, cu piciorul în piept taxatoarea.

De aici și până la bătaie a fost puțin. În apărarea taxatoarei a sărit un pasager, care a încercat să potolească pe scandalagii, dar n-a făcut decât să pună şi mai mult gaz pe foc. Derbedeii au început să lovească în stânga și în dreapta, cu pumnii și cu niște bare din metal, pe care le aveau asupra lor. Șoferul a ieșit din cabină pentru a pune umărul la aplanarea conflictului, dar a fost luat, și el, la pumni.

Un bărbat a intrat în acele momente în troleibuz și a încercat să imobilizeze tinerii până la sosirea poliției – chemată prin telefon de taxatoare.

Agresori au încercat, la un moment dat, să dea bir cu fugiţii, dar șoferul, din nefericire pentru ei, a blocat ușile unităţii de transport. Furia dezaxaţilor a desfigurat feţele a trei maturi rămaşi în salonul troleului, ca să-i calmeze.

Citiți continuarea pe Deschide.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram