/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Doi tineri au fost încătușați de poliţişti, după ce au jefuit două femei în plină stradă

missing
07 iulie 2017, ora 09:12

La acel moment au intervenit câteva echipaje mobile 902, precum şi grupa operativă de documentare din cadrul Inspectoratului. Ulterior s-au inițiat investigații de identificare şi reținere a făptașului, care potrivit victimei ar fi avut o vârstă de 18 – 20 ani, înălțimea 175 – 180 cm, corpolența sportivă şi îmbrăcat în haine sport. În acest context forțele de ordine au identificat şi reținut presupusul atacator, care s-a dovedit a fi originar din raionul Anenii Noi, în vârstă de 21 ani. Individul a fost recunoscut de către victimă.

Un alt jefuitor a fost încătușat de către polițiștii sectorului Botanica ai Direcției de Poliție a mun.Chişinău, în vârstă de 27 ani, originar din Belarus, după ce a atacat o femeie în ograda unui bloc de locuit, fiind agresată şi deposedată forțat de geanta personală. Acțiunile criminale al acestuia au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în ogradă.

În ambele cazuri indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru jaf. Conform legislației în vigoare, individul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram