/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ești în căutarea unui loc de muncă? Pe piața muncii din Moldova sunt peste 10 mii de posturi vacante

08 iulie 2017, ora 14:21

Pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile 2498 locuri de muncă vacante, constituind cca 24% din numărul total de locuri vacante. Pozițiile vacante sunt: specialiști în învățământ, în domeniul sănătății, activitate financiară, economică, comercială etc.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitorii necalificați, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă 7719 locuri de muncă pentru următoarele posturi: cusător, operator în sectorul de producție, vânzător, casier, șofer, bucătar, ospătar etc.

Pentru muncitorii necalificați sunt oferite urmtăoarele locuri de muncă: muncitor auxiliar, hamal, îngrijitor în încăperi de producție, ajutor de educător, paznic, infiermieră, dădacă, supraveghetor etc.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa Portalul pieței muncii: angajat.md, unde sunt postate locurile vacante oferite în fiecare raion, pe profesii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram