/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ 20 de tineri, polițiști de frontieră cu acte în regulă, au absolvit Academia ”Ștefan cel Mare”

09 iulie 2017, ora 11:02

20 de specialiști în domeniu de frontieră au fost pregătiți de către Academie pentru Poliția de Frontieră. Tinerii, începând de săptămâna viitoare, se vor regăsi în una din subdiviziunile instituției, asumându-și fiecare responsabilitatea și îndemânarea în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat.

În mesajul de felicitare, ministrul Alexandru Jizdan a încurajat tânăra generație de polițiști, urându-le sănătate, perseverență, iar toată formarea profesională acumulată în perioada de studii să fie concentrată în beneficiul cetățeanului.

Totodată, în cadrul înmânării diplomelor de licență, șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a adresat dorința către noii colegi de a păstra demnitatea și curajul intacte, cât și prezentarea cu onoare a profesiei alese.

La finele evenimentului, absolvenţii şi-au luat rămas bun de la Drapelul de luptă şi pentru prima dată au trecut cu pas de defilare în calitate de ofițeri.

Toți doritorii de a activa în Poliția de Frontieră își pot depune dosarele pentru concursurile de admitere în Colegiul Național al Poliției de Frontieră și Academia ”Ștefan cel Mare” a MAI, la adresele indicate în rubrica „ADMITEREA 2017” de pe pagina oficială web a instituției sau le pot expedia la adresa de email: resurse.umane@border.gov.md. Pentru informații suplimentare puteți apela la numărul de telefon: (+373 22) 259-692.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram