/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Angela Gonța, model pe podiumul de la MÂNDRIA. Prezentatoarea TV8 a defilat la IA Mania

missing
09 iulie 2017, ora 13:37

„Backpack“ – în traducere din engleză înseamnă „rucsac“. „Un „backpacking“ – este un rucsac în spate, iar în fața drumul, câmpiile, marea, aeroporturile, țări noi, tradiții necunoscute, cultură și oameni. Eu invit un astfel de călător în Moldova noastră mică și frumoasă, caldă, plină de culoare, primitoare. Un călător care să admire mănăstirile vechi de secole, să adune struguri și să respire aerul de lut de pe roata olarului. Îi invit să plonjaze în temperamentul fabulos al nostru natal”, susține designerul Zlata Prilepova.

Prezentatoare a purtat o rochie albă, simplă, vaporoasă și o jachetă lungă, cu franjuri, roz pudrată. „Propunerea de a participa a venit din partea Zlatei. Este la început de cale, iar începuturile întotdeauna sunt grele. Așa că m-am gândit să o susțin”, ne-a spus Angela Gonța.

Menționăm că, designerul Zlata Prilepova a fost desemnată de către juriu una din câștigătoarele concursului Mândria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram