Prezentatoarea TV8, Angela Gonța, a defilat în acest weekend în cadrul competiției colecțiilor vestimentare inspirate din tradiții - „Mândria”, organizată de K LUMEA. Concursul vestimentar, ce are loc în cadrul festivalului Ia Mania, a reunit la această ediție aniversară 10 designeri talentați. Jurnalista noastră a urcat pe scenă la invitația designerului Zlata Prilepova și brandului său - BACKPACKING MD.

„Backpack“ – în traducere din engleză înseamnă „rucsac“. „Un „backpacking“ – este un rucsac în spate, iar în fața drumul, câmpiile, marea, aeroporturile, țări noi, tradiții necunoscute, cultură și oameni. Eu invit un astfel de călător în Moldova noastră mică și frumoasă, caldă, plină de culoare, primitoare. Un călător care să admire mănăstirile vechi de secole, să adune struguri și să respire aerul de lut de pe roata olarului. Îi invit să plonjaze în temperamentul fabulos al nostru natal”, susține designerul Zlata Prilepova.

Prezentatoare a purtat o rochie albă, simplă, vaporoasă și o jachetă lungă, cu franjuri, roz pudrată. „Propunerea de a participa a venit din partea Zlatei. Este la început de cale, iar începuturile întotdeauna sunt grele. Așa că m-am gândit să o susțin”, ne-a spus Angela Gonța.

Menționăm că, designerul Zlata Prilepova a fost desemnată de către juriu una din câștigătoarele concursului Mândria.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!