/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Nu rata ultima șansă de a participa la „Târgul Universităților din România”. Are loc astăzi

missing
09 iulie 2017, ora 13:46

Absolvenții sunt așteptați duminică, 9 iulie – la Cahul la  Universitatea de Stat „B. P. Hasdeu” la ediția a IX-a a Târgului Universităților. Sâmbătă, 8 iulie, acesta s-a desfășurat la Bălți, iar pe 6 și 7 iulie – la Chișinău în Gradina Publică Ștefan cel Mare.

La târg sunt prezenți voluntarii asociațiilor de basarabeni din România, studenți din principalele centre universitare românești din 18 orașe. Cei interesați de studii în România au șansa să afle informații din surse credibile direct de la actuali studenți ai instituțiilor.

Anul acesta, pentru absolvenții de gimnazii din Republica Moldova sunt oferite circa 3.000 de locuri la colegii și licee din România. Pe lângă actele care erau necesare în anii precedenți, în acest an viitorii elevi trebuie să scrie și o declarație privind apartenența la identitatea culturală română. Pentru cei care vor să obțină licența la o facultate din România sunt puse la dispoziție 2.808 locuri, dintre care 1.393 cu burse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram