/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Pretura Râșcani vine cu o alternativă pentru comercianții stradali - organizarea iarmaroacelor

missing
09 iulie 2017, ora 11:29

Într-o postare de pe pagina de Facebook a Preturii, pe lângă organizarea iarmaroacelor în locurile în care comerțul este autorizat, se mai propune ca aceștia să își vândă produsele în piețele din sectorul Râșcani, acolo unde, potrivit administratorilor, sunt locuri disponibile pentru comercializarea fructelor și legumelor. În piața de pe strada Bogdan Voievod 1 sunt disponibile 50 de locuri, iar în piața de pe strada Socoleni 7/2 sunt disponibile 40 de locuri.

Totodată, Pretura ține să amintească că în situațiile de neconformare la comerțul autorizat, persoanele fizice sau juridice riscă amenzi, conform Codului contravențional al Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram