/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Promoție la ADMITERE. Studenții unei facultăți din Chișinău vor primi la înmatriculare un laptop

missing
09 iulie 2017, ora 13:48

În anunțul făcut de către Mihai Calalb, doctor în ştiinţe fizico-matematice, conferenţiar universitar în cadrul universității, se mai spune că Universitatea de Stat din Tiraspol asigură cazare și bursă, Wi-Fi gratis în blocul de studii și cămin, iar toți studenții de la fizică vor fi înscriși la buget.

După absolvirea studiilor din cadrul Facultății de Fizică și Informatică, absolvenții vor avea posibilitatea să lucreze în calitate de profesori de fizică sau informatică, programatori, web designeri, administratori de rețea în companii IT locale și internaționale, cercetători în instituții științifice sau specialiști în agenții de stat.

Depunerea cererilor de participare la concursul de admitere din cadrul Universității de Stat din Tiraspol cu sediul la Chișinău va avea loc în perioada 24 – 31 iulie. Pentru mai multe detalii, accesați pagina web a instituției.

Foto: facebook.com/ Mihai Calalb

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram