Universitatea de Stat din Tiraspol anunță că toți studenții care se vor înscrie la specialitatea de Fizică și Informatică vor primi câte un laptop gratis pe parcursul anilor de studenție atât la licență, cât și la masterat.

În anunțul făcut de către Mihai Calalb, doctor în ştiinţe fizico-matematice, conferenţiar universitar în cadrul universității, se mai spune că Universitatea de Stat din Tiraspol asigură cazare și bursă, Wi-Fi gratis în blocul de studii și cămin, iar toți studenții de la fizică vor fi înscriși la buget.

După absolvirea studiilor din cadrul Facultății de Fizică și Informatică, absolvenții vor avea posibilitatea să lucreze în calitate de profesori de fizică sau informatică, programatori, web designeri, administratori de rețea în companii IT locale și internaționale, cercetători în instituții științifice sau specialiști în agenții de stat.

Depunerea cererilor de participare la concursul de admitere din cadrul Universității de Stat din Tiraspol cu sediul la Chișinău va avea loc în perioada 24 – 31 iulie. Pentru mai multe detalii, accesați pagina web a instituției.

Foto: facebook.com/ Mihai Calalb