/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Rusia lansează în China un post de televiziune. Ce programe va conține?

missing
09 iulie 2017, ora 11:17

Potrivit paginaderusia.ro, postul va fi în limba rusă, dar cu subtitrări în limba chineză, iar primele emisiuni vor fi lansate pe parcursul acestui an.

Potrivit directorului general al „Pervîi Kanal”, Konstantin Ernst, noul post de televiziune va difuza „programe de divertisment, emisiuni de popularizare a științei și culturale”. Potrivit lui Ernst, planul prevede ca în viitor postul „Katiușa“ să poată acoperi întregul teritoriu al Chinei.

Amintim că pe data de 3 iulie curent, președintele chinez Xi Jinping a efectuat o vizita oficială în Rusia. În aceeași zi, Xi Jinping și președintele rus, Vladimir Putin, au avut o întâlnire informală. Ulterior s-a aflat că Putin i-a acordat președintelui chinez Ordinul „Andrei Pervozvannîi”. Xi Jinping a devenit astfel al treilea străin deținător al ordinului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram