/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Află cum poți obține investiții de mii de euro pentru dezvoltarea afacerii tale de la un antreprenor român

missing
10 iulie 2017, ora 13:28

Cine este speakerul?

Cu o experienţă de peste 10 ani în marketing, Bogdan Colceriu oferă astăzi consultanţă unor companii importante din piaţa autohtonă, fiind un strateg cu expertiză atât în online cât şi în offline. A pornit într-o agenţie de branding, a continuat ca manager al imaginii unui grup auto, după care s-a dedicat consultanţei de marketing. Şi-a legat numele de două proiecte speciale în care a ales să îşi depăşească rolul de consultant. Bogdan Colceriu este cofondator Trilulilu.ro, asociat în Okian.ro şi CEO al Frisbo, prima platformă de e-fulfillment din România, care preia tot ce înseamnă logistică şi procese operaţionale pentru magazine online. Lansat la începutul lui 2014, cu o investiţie de 500.000 euro, Frisbo furnizează servicii pentru peste 15 magazine online importante, pentru care a obținut până la finalul lui 2015, un rulaj de comenzi de circa 2 milioane de euro. Mai mult ca atât, anul acesta, Frisbo a obținut investiții de 250.000 euro.

Bogdan este și fondatorul Risky Business. Acesta e un fond de investiții pentru startupuri, fondat de 30 de oameni de afaceri din Transilvania. Valoarea inițială a fondului este de 250.000 de euro. Printre investitori sunt nume precum Andrei Dunca, fondator LiveRail, companie achiziţionată de Facebook cu 500 milioane dolari, Sergiu Biriș, fondatorul Zonga & Trilulilu, Phillip Kandal, care şi-a vândut compania către Telenav cu 24 de mil. euro, Voicu Oprean, Marcel Anghel sau Călin Văduva, fondatorii unora dintre cele mai mari companii de IT din Cluj.

Cumpără acum bilet, la un preț special, accesând linkul și beneficiază de bilet gratuit la evenimentul cu mentorul și expertul în antreprenoriat din San Francisco, Madeline Duva.

Programul evenimentului:

18.00 Networking și pizza. Vei lua cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri, dar și vei face cunoștință cu o mulțime de persoane interesate de investiții, marketing și antreprenoriat. Sună bine, nu?

19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Bogdan Colceriu.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te va ajuta să-ți găsești prieteni noi.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

* Partner General Dreamups – Orange Moldova. Evenimentul este sprijinit de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Guvernul Suediei; și Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2017.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram