/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Atracție turistică și punct de distracție. La Hâncești a fost inaugurată o tiroliană

10 iulie 2017, ora 13:16

Inaugurarea oficială a tirolienei a avut loc în acest weekend. Acest proiect este intitulat „Rope Slide Hâncești”. Distanța parcursă este de 385 de metri, iar viteza cu care se deplasează o persoană care dorește să scape de rutină este de 40-45 km/h. O călătorie cu tiroliana de la Hâncești va oferi curajoșilor o experiență unică și priveliști minunate deasupra parcului și a lacului.

„Vă asigur că toată construcția care a fost făcută, ține 100%. Orice curea ține de la două tone și mai mult, nu trebuie să vă faceți griji”, spune ferm convins tânărul.

Prețul pentru o astfel de distracție este de 100 lei pentru o persoană, pentru minori și pentru un grup mai mare sau egal cu cinci persoane – 80 lei pentru fiecare.

Foto: captură video

Foto: facebook.com/ROPE SLIDE Hîncești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram