/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Noi detalii despre incendiul din șoseaua Balcani. Cum arăta locul în această dimineață

missing
10 iulie 2017, ora 09:02

Update 09.30: Problema incendiului a fost discutată în la ședința Primăriei, în cadrul căreia a fost anunțat că situația este sub control și incendiul nu prezintă nici un pericol. Cauza incendiului încă nu a fost stabilită, iar pentru a stopa fumul, zona este acoperită cu pământ. Cele 3ha au ars în totalitate, iar la moment nu mai există pericol de extindere.

 Din primele informații s-a stabilit că flăcările au cuprins suprafața de 3ha din cele 5 ha de crengi aflate pe un teren între străzile șoseaua Balcani și str. Pietrarilor.

La fața locului pentru stingere au intervenit cinci autospeciale de intervenție. Focul a fost localizat la ora 02.48 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Pentru lichidarea incendiului, mai lucrează două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale al MAI. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

La fața locului se află și un echipaj de poliție care cercetează cazul. Oamenii legii au spus așteaptă rezultatele expertizei după care vor porni o cauza penală la necesitatea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram