/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mașinile alimentate cu gaz nu vor mai putea să staționeze în parcările subterane

missing
10 iulie 2017, ora 14:56

Necesitatea limitării accesului/staționării pentru autovehiculele alimentate cu gaz în parcările subterane ale clădirilor locative multietajate, clădirilor social-culturale, clădirilor publice și administrative a fost susținută și argumentată și de Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. Argumentul primordial este că această decizie asigură protecția clădirilor.

Potrivit inițiatorilor proiectului, mai mulţi agenţi economici nu respectă regulile de securitate și nu instalează în parcajele subterane detectoarele de gaze, sisteme de alarmă, de ventilare, de stingere automată a incendiului, inclusiv a semnelor de interzicere, iar în prezent nu se respectă în totalitate nici cerințele privind reutilarea automobilelor pentru consum de gaze lichefiate sau gaze comprimate, existând un pericol major pentru securitatea exploatării parcajelor subterane, implicit a clădirilor în care sunt încorporate.

Parcarea mașinilor utilate cu sistem de alimentare cu gaz în parcările subterane este interzisă în mai multe țări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram