Sheriff Tiraspol a debutat cu un scor ca la Hokey în Divizia Națională, împotriva echipei Bălțene Zaria. Campioana Moldovei a învins cu 5-0, printre marcatori fiind și jucătorii noi ai echipei. Tot aseară Dacia Chișinău a trecut la limita de Sfântul Gheorghe, iar Milsami a cedat surprinzător.

După ce a acces în etapa a doua a preliminarilor Europa League, Zaria Bălți nu a înregistrat același rezultat și în prima etapă a Diviziei Naţionale, împotriva campioanei Sheriff. Scorul a fost deschis de Tiraspoleni în minutul 43, de Mugosa, iar peste doar două minute, noua achiziție, Petru Racu, a adus scorul la 2-0.

În repriza secundă Vitalie Damascan și Josip Brezovec au ridicat scorul la 4-0, punctul în aceasta partidă fiind pus de către un alt nou venit al Viespilor, Veaceslav Posmac, în minutul 72.

În celelalte partide, Milsami Orhei a pășit cu stângul în Divizia Națională, după ce a cedat la limită în fața Speranței Nisoreni cu 1-0, iar Dacia Chişinău a trecut de Sfântul Gheorghe cu același scor. Următoarea etapă a campionatului Moldovei de fotbal se va desfășura în perioada 15-16 iulie.