Fostul premier Ion Sturza afirmă că Mihai Ghimpu l-a confundat pe Vlad Plahotniuc cu Dumnezeu, asta după liderul PL a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare către Dumnezeu.

Sturza menționează că inițial i s-a părut că e vorba de o glumă a trolilor de pe Bîc și nu i-a venit să creadă când a aflat că e vorba de o scrisoare pe bune: „Nu ar fi o noutate absolută. Am mai avut pe cineva dintre contemporani care s-a „logodit” cu Ștefan cel Mare. Adevărul e că la Chișinău, se știe de ani buni despre lumea imaginară unde își găsește tot mai des refugiul Dl. Ghimpu. Și, totuși, mânați de vraja cuvintelor magice, de genul „unire, frați români!”, am acceptat să fim conduși la cel mai înalt nivel de un „prieten al lui Burebista””.

Fostul premier îi mai sugerează lui Ghimpu că nu are nevoie de Dumnezeu, ci de avocați buni, iar reglările de conturi trebuie să le facă cu fostul amic de la guvernare: „La un moment dat v-ați concentrat toată ura și disprețul față de Vlad Filat. Știați că nu vă poate face nimic și vă înghițiți în sec de dragul puterii. Cu alt Vlad, plictisit de mirajele dvs., nu a mai mers. E și firesc. El nu e credincios, el e pragmatic”, a scris Sturza pe pagina sa de Facebook.