/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Doi bărbați din Vulcănești, reținuți de poliție după ce au furat două automobile Mercedes

missing
10 iulie 2017, ora 09:45

Conform informațiilor acumulate, unul din automobile l-au furat de pe teritoriul unei parcări la finele lunii iunie curent. Aceştia s-ar fi folosit de neatenţia paznicului şi ar fi ieşit neobservaţi cu automobilul în valoare de 25.000 euro. Unitatea de transport a fost depistată de către poliţişti în garajul unuia dintre bănuiţi, în cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliile lor. Numerele de înmtariculare erau scoase de la automobil şi ar fi planificat să fie vândut în Ucraina.

Totodată, s-a constatat că bănuiţii au închiriat anterior acest Mercedes cu scopul de a face un duplicat la chei, iar în seara comiterii furtului ei au pornit motorul şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută. Pentru a ascunde urmele infracţiunii şi în special automobilul, aceştia au dezactivat sistemul de navigare GPS, iar administraţia firmei nu avea posibilitate tehnică de a localiza unitatea de transport.

Ambii au fost încătuşaţi şi escortaţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, ulterior instanţa de judecată a aplicat măsura de reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile. Ei sunt cercetaţi penal pentru furt în proporţii deosebit de mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram