/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Rooney revine la Everton. Fotbalistul se întoarce după o absenţă de 13 ani

10 iulie 2017, ora 17:46

Atacantul englez a semnat pentru două sezoane cu Everton, după ce a devenit liber de contract. El va avea un salariu de două ori mai mic decât primea la Manchester, adică 150.000 de lire săptămânal.

Cu toate acestea, englezul a spus că este gata să cucerească noi trofee alături de Everton, singura formație din Anglia pentru care a acceptat să evolueze.

Între timp au apărut imagini cu primele antrenamente ale starului. Rooney a debutat la echipa mare a „albaștrilor” în 2002, când încă nu împlinise 17 ani, pentru ca în 2004 să fie transferat la Manchester United contra sumei de 25,6 milioane de lire sterline.

În componenta „Diavolilor Roșii” acesta a devenit golgheterul all –time al clubului, cu 253 de goluri marcate și 16 trofee la diferite competiții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram