/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO. VIDEO/ Un avion militar s-a prăbușit în SUA. 16 persoane au decedat

missing
11 iulie 2017, ora 08:48

Toate victimele se aflau la bordul aparatului Marinei americane și nu există niciun supraviețuitor, a declarat Fred Randle, responsabil cu gestionarea situațiilor de criză din comitatul Leflore.

Aparatul Marinei americane, un avion de alimentare C-130, s-a prăbușit la limita a două comitate, Sunflower și Leflore, potrivit jurnalului local Clarion-Ledger care îl citează pe directorul Agenției de gestionare a crizelor din Mississippi, Lee Smithson.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 16.00 (21.00 GMT), a precizat jurnalul, iar pompierii au fost nevoiți să intervină pentru stinge incendiul.

In this photo provided by Jimmy Taylor, smoke and flames come from the wreckage of a military transport airplane crashed in a field near Itta Bena, Miss., on the western edge of Leflore County, Monday, July 10, 2017, killing several. (Jimmy Taylor via AP)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram