/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Moldoveanul rănit grav în accidentul din Ungaria are nevoie de ajutor financiar

11 iulie 2017, ora 10:58

Pe platforma de colectare Guvern24 a fost lansat un proiect de colectare a donațiilor pentru familia lui Ilie.

Traumele sunt multiple, iar Ilie a fost nevoit să fie transportat cu elicopterul, după ce a fost descarcerat de o echipă de salvatori. Îi este afectat un plămân, are o fractură deschisă la încheietură, fractură deschisă de picior, câteva coaste rupte.

Momentan, este internat într-o clinică din Ungaria, unde medicii încearcă să-l salveze. Prima operație a avut loc imediat cum a fost adus la spital și a durat 6 ore. Cel mai afectat este piciorul care, din păcate, are puține șanse să fie salvat.

Costurile sunt enorme, iar familia este disperată și încearcă din răsputeri să găsească soluții financiare pentru a-l salva.

Bărbatul a îndrăgit meseria de șofer, iar la momentul accidentului el se odihnea după căteva ore de muncă.

Persoanele care vor să-l ajute o pot face prin intermdiul platformei Guvern24.md sau să o contacteze pe Tatiana, soția lui Ilie la nr: 069198389.

* Pentru a dona, expediați un SMS cu numărul 899 la numărul scurt 1555 (Abonații Moldcell, Unite). *Suma unei donații este de 24 de lei.

* Pentru a dona, telefonați la numărul scurt 1555 și formați codul proiectului – 899 (Abonații Moldcell, Unite, Moldtelecom). *Suma unei donații este de 24 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram