/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Dragoste fără obstacole. Un american și-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era încătușat

missing
11 iulie 2017, ora 10:34

Pe data de 4 iulie Brandon Thompson se afla la locuința sa din Muskogee, statul Oklahoma, zi în care sărbătorea atât ziua sa de naștere, cât și ziua națională a SUA. Însă distracția s-a încheiat când a fost ridicat de poliție pentru un număr de șase mandate de arestare pe numele său.

Cu mâinile în cătușe, Thompson și-a întrebat mama dacă poate să-și ceară prietena în căsătorie, după care le-a cerut permisiunea polițiștilor să aducă din casă inelul cumpărat pentru acest prilej. Cu mâinile încătușate la spate și cu câteva momente înainte de a pleca la închisoare, bărbatul a pus un genunchi în pământ și i-a cerut lui Leandria Keith să-și petreacă restul vieții împreună cu el.

Pentru că avea mâinile încătușate la spate, Thompson nu putea să-i pună prietenei lui inelul pe deget, așa că unul dintre polițiști i-a scos cătușele și i le-a pus la mâini în față, pentru ca bărbatul să poată face cererea în căsătorie într-un mod tradițional.

Cei doi s-au sărutat și Thompson a fost luat de polițiști. El a fost eliberat pe cauțiune în ziua următoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram