/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Chișinău: Potențialii aplicanți la mecanismul bugetării civile pot participa la o sesiune explicativă

missing
12 iulie 2017, ora 06:05

Şedinţa de lucru cu participarea persoanelor care intenționează să aplice pentru a obţine finanţare din contul bugetului civil se organizează pentru a clarifica toate întrebările legate de desfăşurarea proiectului.

Direcția Relații Publice, Rețeaua Civică Urbană și Consilierul municipal Victor Lutenco sunt disponibili să invite la ședință și specialiști în domenii tehnice specifice, în cazul în care există necesitatea, pentru a estima costurile pentru lucrări de reabilitare, construcție, alegerea soluțiilor tehnice optimale.

Pentru buna organizare a întrunirii, invităm toți doritorii să se înscrie, completând următorul formular până vineri, 14 iulie 2017, orele 13:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram