/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Fiți prudenți! Transporta 300 de kg de carne în condiții insalubre într-un FORD

12 iulie 2017, ora 10:06

Șoferul automobilului de marca FORD Tranzit, în vârstă de 30 de ani, nu a putut explica proveniența cărnii. Automobilul, împreună cu marfa și conducătorul auto, au fost escortați și predați Inspectoratului de Poliție Centru pentru stabilirea circumstanțelor.

În scopul evitării apariţiei îmbolnăvirilor, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spaţii improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură și o stare de igienă corespunzătoare.

Foto:
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram