/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Moldova, pe locul doi după numărul studenților care au depășit perioada de ședere în SUA

missing
12 iulie 2017, ora 10:45

Potrivit raportului, Republica Moldova se află pe locul doi în lume după numărul studenților care au depășit perioada de ședere în SUA. Astfel, aproximativ 2.299 de studenți din Moldova urmează să se reîntoarcă în țară, iar aproximativ 644 dintre ei au depășit deja perioada de ședere.

În fruntea clasamentului se află Libia, cu cel mai mare număr de studenți care au depășit termenul de ședere, după care urmează Moldova, Nepal, Etiopia, Irak și Mongolia.

Studenții străini reprezintă 5% din cei 20 de milioane de studenți care își fac studiile în SUA. În 2015, studenții străini au adăugat peste 35 de miliarde de dolari economiei americane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram