/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Căsătorie între gay musulmani. Mariajul dintre cei doi s-a produs în Marea Britanie

missing
12 iulie 2017, ora 15:33

„Nu este greu să fii așa și asta nu este o anomalie, așa cum consideră mulți. Știam că sunt gay de la vârsta de 6 ani, dar le-am spus părinților abia la 16 ani”, spune unul dintre soți.

Tânărul spune că s-a născut într-o familie obișnuită de musulmani din Bangladesh. Atunci când nu a găsit înțelegere de la părinții sai, a venit în Marea Britanie, dar și aici a fost renegat de oameni. Din această cauză a încercat să se sinucidă, însă l-a întâlnit pe viitorul său soț și acum este fericit. În lume există 18 țări care au legalizat căsătoriile între persoane de același sex printre care și Marea Britanie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram