Trafic dat peste cap și cozi lungi la ambuteiaje s-au format pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. Din cauza unor linii rupte de troleibuz zeci de troleibuze s-au oprit pe marginea străzii formând o coadă imensă, iar mașinile abia de își făceau loc printre cei de la regia transport electric care au venit sa repare liniile. Cei mai nemulțumiți erau călătorii, care abia de își țineau emoțiile în frâu.

Cei de la fața locului spun că șoferul troleibuzului s-ar face vinovat de situația creată, însă acesta a refuzat să vorbească cu noi. Toți s-au speriat și nu înțelegeau ce se întâmplă.

„Noi mergeam și a sărit cablul direct peste fereastră, a început lumea a striga, s-a oprit, încă bine ca nu a căzut pe sticlă”, spune un pasager.

Călătorii și șoferii troleibuzelor, la fel total dezamăgiți, au rămas să aștepte în troleibuze sufocându-se de căldură, alții însă nu au mai așteptat și s-au pornit pe jos.

La fața locului au venit două autospeciale care au lucrat aproape o oră pentru a restabili liniile. Totodată, și poliția s-a deplasat la fața locului pentru a redirecționa traficul.