/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Atenție ce cumpărați! Tentativă eșuată de plasare la Piața Centrală a cărnii fără acte de proveniență

missing
13 iulie 2017, ora 10:33

La momentul verificării în automobilul de model FORD Transit, la volanul căruia se afla un bărbat de 24 de ani, au fost depistate 3 carcase de bovină cu masa totală de aproximativ 400 kg. Șoferul nu a putut explica proveniența cărnii.

Într-un alt automobil, de model Volkswagen, al cărui șofer s-a dovedit a fi un bărbat de 58 de ani, au fost depistate mai multe lăzi cu mezeluri cu masa totală de aproximativ 50 kg. Ca și în primul caz marfa era transportată în condiții anti sanitare și nu dispunea de certificate sanitar-veterinare.

Ambii șoferi și marfa transportată au fost documentați și escortați la Inspectoratul de Poliție Centru pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Conform legislației în vigoare, dacă vor fi găsiți vinovați de transportarea mărfilor fără dovada originii şi a provenienței lor, bărbații riscă o amendă de la 3.000 la 4.500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram