/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Comercializau băuturi alcoolice contrafăcute, iar acum riscă amendă de până la 67 mii de lei

missing
13 iulie 2017, ora 09:44

În acest context poliţiştii au descins percheziţii autorizate în două garajuri, unde erau păstrate buteliile cu alcool etilic. La faţa locului au fost depistate 52 de butelii din plastic, dintre care 7 vase erau pline cu alcool, iar în celelalte persista încă mirosul specific de alcool etilic. Totodată au fost ridicate înscrisuri de ciornă, privind evidenţa vânzărilor ilegale de băuturi alcoolice, precum şi bani în sumă de 25 370 lei şi 300 euro. Încăperile au fost sigilate conform procedurii până la decizia instanţei de judecată, iar bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru practicarea ilegală de întreprinzător.

Conform legislaţiei penale în vigoare bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 47 000 lei la 67 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram