/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Fetița pierdută la Piața Centrală ar putea fi plasată într-o nouă familie

missing
13 iulie 2017, ora 12:48

Contactați de tv8, administrația Centrului ne-a informat că asistenții parentali au fost identificați, însă urmează să aibă loc o ședință în cadrul căreia va fi discutat cazul Polinei. Asistenții nu au făcut încă cunoștință cu fetița, așa că tot procesul este încă în etapa incipientă.

„Vestea despre fetița în vârstă de doi ani, abandonată de mama sa în stradă luna trecută, m-a întristat enorm. Am mers astăzi la centrul de plasament unde se află Polina, ca să văd cum se simte. Am împărțit cu ea o parte dintre hăinuțele fetelor mele, care sunt la fel de mici. Se pare că Polinei i-a plăcut, pentru că a zâmbit atunci când a probat una dintre rochii. M-am bucurat să văd acest zâmbet, după toate suferințele prin care a trecut. Educatorii m-au anunțat că a fost găsit un asistent parental profesionist, care o va îngriji pe Polina. Aceasta înseamnă că fetița va crește într-o familie și va fi iubită. Dumnezeu să o binecuvânteze”, a scris Ruxanda Glavan pe pagina sa de Facebook.

Micuța Polina se află de mai mult de o lună la Centrul de Plasament. Povestea ei a emoționat o țară întreagă după ce a fost găsită abandonată lângă Piața Centrală, la începutul lunii iunie. Între timp, micuța, în vârstă de doi ani, a început să-și facă prieteni printre copiii de la centru, se joacă și a învățat cuvinte noi.

Amintim că, mama copilei are 26 de ani și nu are un loc permanent de trai. În prezent ea este însărcinată. La poliție, aceasta a declarat că tatăl fetei este un cetățean rus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram